tisdag 20 januari 2009


Åh jösses anåda vad det kan blåsa i fjällen. I går blev det ett litet butiksrace och det blåste och snöade så det kändes som knappnålar i ansiktet. Såg en del jättefina saker, men det enda som fick följa med mej därifrån var ett set med bokstavsstämplar från panduro som jag tänkt skaffa mej en tid. Vad det var svårt att stämpla rakt upptäckte jag senare. Hm, måste tänka ut en plan.
Idag ska det bli vackert väder har dom lovat.
Ska avlägga ett litet besök i Åres chokladfabrik senare idag.
Det är sånt man längtar efter
Kollar era bloggar och kan nog konstatera att man är ganska lättpåverkad utan att märka det.
Man ser en fin grej hos nån och plötsligt så vill man göra sin egen variant. Man tycker att det är det enda man kan tänka sig att ha, fast man bara för en tid sen kanske hade undrat vad i alla sina dar.
Kotavlor t ex.
Om nån skulle hade kommit på besök och bjudit på en kotavla för exempelvis tre månader sen så skulle man inte ha förstått ett jota, men NU.
Själv har jag på senaste tiden hett börjat åtrå och efterlängta tvenne ting.
Nr 1: Ett månbord
Nr 2: En moraklocka
Man bara undrar vad som hade hänt om nån hade viskat i örat i somras om att det fanns ett billigt månbord att fynda på närmaste loppis.
"Ett vaddå" hade man tänkt och funderat över varför man skulle behöva ett särskilt bord vid månsken.
Men det är ju så fiiiint, och det är väl för att man sett hos er andra hur fint det kan bli.
En madonnastaty skulle jag aldrig ha ställt nånstans för ett år sen, nu blir jag lite ilsk över att dom är så dyra.
Man får konstiga blickar ibland hemma när man släpar in nåt tjusigt och provmöblerar med, men jag försöker intala mig själv att ALLA stora trendsättare har mötts med misstro.
Bjuder ännu en gång på en bild som inte är härifrån, men kameran har fått ledigt och är kvar hemma. Have a nice day. Kram
Related Posts with Thumbnails