fredag 30 januari 2009

Straff eller??

Alltså vissa straffas omedelbart, här sitter jag och känner mej duktig, och vad händer? Jo när jag publiserat inlägget så får jag se att min blogg tycker att det är igår alltså den 30:e. Datorns inställningar är rätt alltså är det mitt självförtroende som lagt ut ett krokben. Morr.

lördagsmys...


Så var det lördag igen, så skönt, S vill shoppa dagen till ära, och jag kan nog tänka mig flera ställen jag vill besöka. Gillar att sitta så här på lördagsmorgonen och ha hela dagen ogjord framför sig.
Hittade en gammal bibel på loppis häromdagen för 10:- Den var väl inte i det bästa skicket, men den hade ju några år på nacken. Tryckt i Stockholm 1878 med det rätta typsnittet för att kunna ta några sidor till pyssel. Man behöver ju inte känna att man hädar när den redan var så sliten. Det stod ett pris i den som ny. 2,50:- det måste väl ändå ha varit en massa pengar 1878. Spännande att tänka på vilka som kan ha bläddrat i den.
Nu börjar pelargonerna slå nya små skott, det blev väl ljust och fint kan tänka när det kom lite ny snö.
Visar en bild som kanske är lite julig, men kan inte låta bli att unna mej en liten självförtroendekick. Dom små skridskorna i granen har jag sytt, bilden har jag knäppt, jag har själv gjort den gammaldags (jag och bakumatsu koshashin alltså), jag visar den på min egen blogg som jag skapat själv. Om någon annan vill se på den så varsågod. Ibland måste man få känna sig duktig, utan att det ska behöva räknas som självskryt. Alla vi bloggisar är duktiga tycker jag. Alla brinner för något, och vill dela med sig av det man gillar. Ha en härlig lördag alla medbloggare!! Kram Lillemor
Related Posts with Thumbnails