tisdag 23 juni 2009

Äntligen sommar...Åh puh så varmt det blev helt plötsligt! Nu skulle man ha varit ledig, men det verkar hålla i sej några dagar i alla fall. Först kom det regn i massor så alla blommorna flöt omkring i krukorna på soldäck, och nu vart man tvungen att ut med kannan, häromdan kändes det som om blomkrakarna skulle klara sig ett par veckor minst med det dom hade, men plötslig törst uppstod.
I år kommer nog Flammentanz-rosorna att slå blomrekord, buskarna säckar nästan ihop under knopptyngden. Å andra sidan så har sniglarna käkat upp alla verbenorna jag planterade, så den blomprakten var kortvarig. Fattar inte vilken nytta dessa sk "djur" gör. Lika lite som fästingar.
Nånting som jag begriper bättre är svalor. Finns det nåt somrigare känsla än när man går ut i svalkan på kvällen och svalorna svirrar förbi? Mysigt säger jag bara, så för svalornas skull kan jag förstå myggor. Min känsla för inredning däremot sommartid går på sparlåga, nu vill man bara vara ute och suga i sej solljus och kvällsmys, men tid nog så sitter man där igen med ljus tända i alla lyktorna. Hoppas alla får en skön sommar, med massor av sol o bad, vi hörs.
Kram

Related Posts with Thumbnails